Tilaus- ja toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

1. YLEISET SOPIMUSEHDOT

Hataymarket.fi on Tmi Apukaijan yritysasiakkaiden tavaratilausten tilaussivusto. Tuotteiden myyjänä toimii Tmi Apukaija tai erikseen mainittuna Tmi Apukaijan yhteistyökumppani. Tmi Apukaija pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksen tekohetken sopimusehdot pätevät tilaukseen.

1.1 TILAUSEHDOT

Hataymarket.fi sivusto myy tuotteita ja palveluita vain yrityksille.

1.2 REKISTERÖITYMINEN JA UUTISKIRJE

Asiakasyrityksen yhteyshenkilö täyttää rekisteröintilomakkeen kaikki pakolliset, tähdellä merkityt kentät rekisteröidessään yrityksen verkkokauppaan. Asiakkaan antamat tiedot ovat luottamuksellisia. Asiakas vastaa siitä, että hänen antamansa henkilö- ja yritystiedot ovat oikein. Rekisteröityminen voi tapahtua ostoprosessin yhteydessä. Rekisteröityminen on maksutonta.

1.3 HINNAT

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Mikäli tuotteen hinnassa on selvä virhe, hintavirheellistä tuotetta ei myydä asiakkaalle. Pidämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta.

1.4 VERKKOKAUPAN TUOTETIEDOT

Tuotetiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

1.5 TOIMITUSKULUT

Oulun seudulla paikalliset toimitukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Jos haluatte tilata tuotteita rahtina muualle Suomeen ottakaa yhteyttä kaija.alioglu@laatutakuuketju.fi tai 040-7188770. Pikatoimituksen hinta on 10 € (alv 0%). Toimitusaika noin 3-4 arkipäivää.

1.6 LASKUTUS JA MAKSUKORTILLA MAKSAMINEN

Hataymarket.fi sivustolta tehdyt tilaukset laskuttaa Tmi Apukaija. Laskun maksuehtona on 9 pv netto. Mikäli asiakas ei ole sopimusasiakas tai luottokelpoinen tulee asiakkaan maksaa lasku etukäteen. Tilauksen toimitus tapahtuu kun tuotteet näkyvät kokonaisuudessaan maksettuna. Tilatut tuotteet ovat Tmi Apukaijan omaisuutta virallisesti niin kauan kunnes asiakas maksaa laskun. Muiden kuin sopimusasiakkaiden laskutuksista tulee sopia aina etukäteen. Paikalliset toimitukset voi maksaa myös toimitettaessa maksukortilla.

1.7 TILAAMINEN

Asiakasyrityksen yhteyshenkilö on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään sekä omat että yrityksen täydelliset yhteystiedot. Tilaaminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.hataymarket.fi. Tilaamiseen liittyvä tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse asiakkaalle.

1.8 VARASTON SEURANTA- JA TÄYDENNYSPALVELUT

Tmi Apukaija tarjoaa asiakkailleen varaston seuranta- ja täydennyspalvelua. Tämän palvelun avulla asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia tarvikkeiden tilaamisesta ja varaston riittävyydestä. Asiakkaan kanssa määritellään yhdessä tuotevalikoima. Tmi Apukaija huolehtii että tuotteita on aina riittävästi varastossa ja tilaa täydennystä tarpeen mukaan. Palvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta asiakasyrityksen ja Tmi Apukaijan välillä.

1.9 TOIMITUSEHDOT

Toimitamme tilaukset toimitusehtojen mukaisesti yritysasiakkaille Oulun ja Kempeleen seudulla. Toimitussäde on 20 km Oulun ja Kempeleen keskustoista. Toimitukset muualle Suomeen sovitaan ja hinnoitellaan aina erikseen. Toimituksista muualle Suomeen tai ulkomaille ota yhteyttä kaija.alioglu@laatutakuuketju.fi tai puh 040- 7188770.

Tmi Apukaija pidättää oikeuden toimitusaika- arvioiden muutoksiin ilman ennakkovaroitusta. Tilaukset toimitetaan Vantaan varastolta Oulun varastolle yhteistilauksena. Yhteistilauksia toimitetaan Vantaalta Ouluun n. 1-2 tilausta/ kuukausi. Toimitusaika keskimäärin 2-3 viikkoa.

Pikatoimituksien toimitusaika on noin 3-4 arkipäivää. Pikatoimituksista veloitetaan 10 € (alv 0%)/tilaus.  Mikäli toimitusaika on olennaisesti tavallista pidempi ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotetta koskeva tilaus sähköpostitse.

Tmi Apukaija pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Jos tilaukseen sisältyy useampia tuotteita ja niiden toimitusajat vaihtelevat, lähetämme tuotteet osatoimituksena. Tilauksen jakautuessa useampaan toimitukseen rahtikulut (pl. paikalliset toimitukset Kempele ja Oulu) veloitetaan tällöin vain ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.

1.10 PALAUTUS- JA PERUUTUSOIKEUS

Tuotteilla ei ole täyttä palautusoikeutta. Tuote voidaan harkinnanvaraisesti ottaa takaisin, mutta tällöin takaisinpalautettava summa on maksimissaan 90 prosenttia ostohinnasta. Asiakas voi peruuttaa tilauksen, mikäli tilauksen tuotteita ei vielä ole hankittu asiakkaan tilausta varten.

2. KÄYTTÄJÄSOPIMUS

Tämä käyttäjäsopimus sisältää Tmi Apukaijan (jäljempänä ”palvelun tarjoaja”) hataymarket.fi verkkopalvelun (jäljempänä ”palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään palveluun tai ostaessaan tuotetta palvelusta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Tmi Apukaija Y-tunnus: 2370863-4 Postiosoite: Kirkkotie 6 A 8, 90440 Kempele

2.1 MUUTOKSET

Tmi Apukaijalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkopalveluunsa. Tmi Apukaijalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla kirjallisesti tai palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessä.

2.2 REKISTERÖITYMINEN

Asiakasyrityksen edustaja luo verkkotunnukset täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin asiakasyritys rekisteröityy hataymarket.fi verkkopalveluun asiakkaaksi. Palveluun voi rekisteröityä vain yritys. Rekisteröityminen on maksutonta. Tmi Apukaija voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

2.3 PERUSTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ

Käyttäjän antamat perustiedot kerätään ja tallennetaan Tmi Apukaijan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat yhteyshenkilön nimi, käyttäjätunnus, salasana sekä yrityksen: y-tunnus, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite. Tmi Apukaija ei luovuta perustietoja ulkopuoliselle. Tmi Apukaija varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Käyttäjällä on palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään tai yritystään koskevia perustietoja, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

2.4 KÄYTTÄJÄN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

Asiakasyritys vastaa kaikesta käyttäjätunnuksella ja salasanalla tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Asiakasyritys vastaa, että asiakastilin käyttäjätunnus ja salasana pysyvät vain hyväksi katsomiensa vastaavien hallussa. Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa olevaa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja vastaa kaikista palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenne yhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Tmi Apukaijalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

2.5 RIITOJEN RATKAISU

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Oulun Käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

2.6 PETOSYRITYS JA PETOS

Tilaajan yrittäessä tehdä tai tehdessä petoksen, joissa oikeusteitse tilaaja todetaan syylliseksi, on tilaaja velvollinen korvaamaan minimissään 2000 euroa kulukorvauksia Tmi Apukaijalle menetetystä työajasta sekä tilauksen ja petosasian käsittelyn aiheuttamista kuluista. Nämä kulut tullaan vaatimaan vastaajalta oikeuskäsittelyn yhteydessä.

3. REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Tmi Apukaijan asiakkuuteen ja muuhun yhteistyöhön perustuva rekisteri. Rekisterinpitäjä: Tmi Apukaija (y-tunnus: 2370863-4) Kirkkotie 6 A 8, 90440 Kempele

3.1 HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS

Asiakassuhteiden ja muuhun yhteistyöhön perustuvien suhteiden hoitaminen ja markkinointi sekä Tmi Apukaijan liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen.

3.2 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasyrityksen tietoihin tallennetaan seuraavat henkilötiedot: Henkilön Etu- ja Sukunimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite  ja Markkinointikiellot. Verkkokauppa- asiakkaiden osalta käsitellään lisäksi seuraavia tietoja: Asiakasnumero, käyttäjätunnus ja salasana. Tilausten käsittelyyn, toimittamiseen ja palauttamiseen liittyvät tiedot.

3.3 SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilö itse sekä asiakasyritys, jossa hän työskentelee.

3.4 TIETOJEN LUOVUTUS

Tmi Apukaija voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja Tmi Apukaijan valikoimien yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista.

3.5 REKISTERIN SUOJAUS

Ainoastaan määrätyillä Tmi Apukaijan ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy asiakastietokantasovelluksiin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Tietoja voidaan siirtää tai luovuttaa tarvittaessa sellaisille EU:n / ETA:n ulkopuolella oleville yhteistyökumppaneille, jotka toimivat Tmi Apukaijan toimeksiantamana tai sen yhteistyössä, ja joiden kanssa on kirjallisesti sovittu Suomen tietosuojan tason noudattamisesta lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Asiakasyhteys on SSL-suojattu = Secure Sockets Layer. Annetuista tiedoista syntyvä rekisteri on suojattu salasanalla varustetuilla kirjautumistunnuksilla sekä verkkopääsy yrityksen ulkopuolelta on estetty Manuaalinen aineisto on yrityksen tiloissa lukittujen ovien takana.

3.6 TARKASTUS JA KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ottamalla yhteys sähköpostitse tai kirjallisesti postitse. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteys sähköpostitse tai kirjallisesti postitse. Tmi Apukaija huolehtii tietosuojasi säilymisestä Internetissä sekä henkilötietojesi käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaana sinä vastaat siitä, että säilytät henkilökohtaiset käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti ja tutustut verkkokaupastamme löytyviin ehtoihin ja selosteisiin.

3.7 MIKSI KERÄÄMME TIETOJA JA MISTÄ TIEDOISTA ON KYSE?

Tarvitsemme keräämiämme tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan palveluita. Tietoja voidaan käyttää asiakkaan tilausta toimitettaessa, markkinointitarkoituksiin kuuluvia tarjouksia lähetettäessä sekä siinä tapauksessa, että tavaroiden toimituksessa ilmenee ongelmia. Käytämme asiakasyrityksen yhteyshenkilön tietoja aina ottaessamme yhteyttä asiakkaalle.

3.8 MIHIN VOI OTTAA YHTEYTTÄ, JOS HALUAA TARKISTAA REKISTERITIETONSA?

Asiakasyrityksen edustaja voi kirjautua omilla asiakastunnuksillaan kauppaamme, tarkastaa ja muuttaa järjestelmäämme tallentuneita tietoja “Omie tietojen hallinta” – linkistä. Asiakasyrityksen edustajalla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaakseen rekisterissämme olevat henkilötiedot. Jos tiedoissa on virheitä tai puutteita tai jos ne ovat turhia, edustaja voi pyytää tietojen korjaamista. Tarkastuspyynnöt voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen myynti@hataymarket.fi.